Giải pháp Việt Nam

triangle
find 3d
circle
circle

Nhà nhập khẩu

Việc tìm nhà cung cấp để nhập hàng đã trở nên dễ dàng hơn bao giờ hết với nền tảng dữ liệu thương mại của chúng tôi. Là một doanh nghiệp, điều quan trọng là phải kết nối với các doanh nghiệp trên toàn cầu vào bất kỳ lúc nào và từ bất kỳ đâu. Nền tảng của chúng tôi là một nền tảng mạnh mẽ cho phép truy cập vào dữ liệu của công ty bao gồm chi tiết liên hệ, theo dõi đối thủ cạnh tranh’ lô hàng và nhiều hơn nữa.

Nhận thông tin nhà cung cấp

Tạo danh sách đủ điều kiện gồm các nhà cung cấp tiềm năng trên toàn cầu và tìm kiếm tức thì các công ty thương mại hiện có theo địa điểm, thông tin thương mại, đối tác kinh doanh và hàng chục tùy chọn có thể lọc khác có sẵn ngay trên trang tổng quan của chúng tôi.

Theo dõi giao dịch của đối thủ cạnh tranh

Theo dõi các hoạt động nhập khẩu của đối thủ cạnh tranh, đối tác thương mại và khách hàng tiềm năng của bạn bằng cách truy cập Dữ liệu Xuất nhập khẩu. Đánh giá các chiến lược thị trường của đối thủ cạnh tranh bằng cách hiểu thị phần và hiệu quả kinh doanh của họ.

Biết và hiểu hoạt động của nhà cung cấp

Nếu nhà cung cấp của bạn tìm thấy một khách hàng mới, điều đó có thể ảnh hưởng đến khả năng bạn lấy lại nhà cung cấp đó và bạn phải chăm sóc nhà cung cấp mới. Nếu nhà cung cấp của bạn có khả năng dự phòng, bạn có thể thương lượng khó hơn về giá cả. Tránh rơi vào các tình huống phức tạp bằng cách truy cập dữ liệu quan trọng và cập nhật mọi hoạt động kinh doanh của nhà cung cấp.

Nhà xuất khẩu

Dữ liệu chính xác rất quan trọng đối với cộng đồng xuất khẩu vì nó bao gồm tất cả các thông tin quan trọng về hàng hóa được giao dịch trên các Thị trường Quốc tế. Dữ liệu nhà xuất khẩu mà chúng tôi cung cấp giúp bạn tìm người mua trên toàn cầu, hiểu rõ hơn về đối thủ cạnh tranh và có được bức tranh toàn cảnh về các mặt hàng Xuất nhập khẩu.

Xác định và kết nối với người mua tiềm năng

Tạo danh sách người mua tiềm năng đủ điều kiện bằng cách truy cập dữ liệu công ty trực tuyến, kết nối và tương tác với các doanh nghiệp phù hợp. Xem và phân tích nhu cầu toàn cầu về hàng hóa mà bạn xuất từ ​​dữ liệu dành riêng cho sản phẩm.

Tăng số lượng khách hàng của bạn

Phát triển cơ sở khách hàng của bạn trong và ngoài nước bằng cách truy cập thông tin liên hệ của các nhà bán lẻ, nhà bán buôn và các doanh nghiệp thương mại điện tử trực tuyến. Đạt được các con số mục tiêu của bạn từ dữ liệu và phân tích của công ty.

Mở rộng mạng lưới kinh doanh của nhóm bán hàng của bạn

Sản lượng của nhóm bán hàng chủ yếu được xác định bởi quy mô mạng lưới của họ. Chúng tôi cung cấp dữ liệu có thể giúp bạn tăng mạng theo cấp số nhân để nắm bắt các cơ hội kinh doanh mới.

Theo dõi xuất khẩu của đối thủ cạnh tranh của bạn

Khám phá các hoạt động xuất khẩu của đối thủ cạnh tranh và các đối tác thương mại của họ để trở nên nổi bật giữa đám đông. Có được thông tin chi tiết về mức độ cạnh tranh từ các hoạt động xuất khẩu của các công ty mà bạn có thể truy cập từ bảng điều khiển của chúng tôi.

Chủ động theo dõi hoạt động của người mua

Truy cập Dữ liệu Xuất trực tuyến và hiểu mọi hoạt động thương mại của người mua ở nước ngoài và đối tác kinh doanh của họ để theo dõi xu hướng mua hàng và sở thích sản phẩm.

Logistics

logistic
Từ dữ liệu cần thiết, chúng tôi giúp các công ty hậu cần tăng doanh thu bằng cách hiểu và mở rộng thị phần của bạn trong Thương mại Toàn cầu. Thông qua Nền tảng của chúng tôi, bạn có thể tăng Đối tác Thương mại của mình.

Xác định thị phần

Truy cập dữ liệu công ty trực tuyến để nhanh chóng xác định và so sánh hoạt động kinh doanh của những người chơi chính trong không gian của bạn. Sử dụng các công cụ dựa trên trí tuệ nhân tạo của chúng tôi để biết và phân tích thị phần của bạn theo khối lượng lô hàng, trọng lượng lô hàng, LCL (Tải trọng trong container) và các cơ sở kỹ thuật khác.

Theo dõi triển vọng mới

Nhận đầy đủ thông tin về các công ty xuất nhập khẩu phù hợp với thị trường mục tiêu của bạn. Tìm triển vọng kinh doanh mới bằng cách tiếp cận thông tin và thống kê kinh doanh chính bao gồm doanh thu của công ty, chi tiết liên hệ, khối lượng vận chuyển và các đối tác thương mại hiện tại.

Xây dựng mối quan hệ kinh doanh

Khám phá các cơ hội mới và xây dựng mối quan hệ kinh doanh bằng cách phân tích Trade Insights về hoạt động kinh doanh của khách hàng và đối thủ cạnh tranh của bạn. Dữ liệu thương mại và trí tuệ giúp bạn áp dụng các chiến lược hiệu quả để đáp ứng nhu cầu thay đổi của khách hàng.

Tập đoàn

Hiểu chính xác về các công ty, hoạt động thương mại, xu hướng ngành và nhiều thông tin chi tiết khác về Thương mại để đạt được mục tiêu kinh doanh của bạn. Truy cập Dữ liệu và số liệu thống kê về Xuất nhập khẩu Toàn cầu để khám phá các cơ hội mới.

red tick  Thông tin thị trường
Nhận thông tin thị trường liên quan đến thương mại quốc tế để hiểu xu hướng và thị trường, xác định cơ hội mới, tiến hành đánh giá tốt và xác định giao dịch kinh doanh tốt hơn.
 
red tick  Truy cập dữ liệu chuyên sâu
Xem và phân tích mọi hành động của doanh nghiệp với góc nhìn rộng hơn và chuẩn bị các báo cáo phân tích hiệu quả với Thống kê xuất nhập khẩu.
 
red tick  Nghiên cứu thị trường của bạn
Hiểu thị trường ngách của bạn và tìm triển vọng từ số liệu thống kê thương mại song phương toàn diện bằng cách thực hiện phân tích thị trường mạnh mẽ.
 
red tick  Dữ liệu thương mại
Tìm những hiểu biết thương mại khác biệt từ dữ liệu trên phạm vi rộng và tăng cường hoạt động kinh doanh.
red tick  Thương mại toàn cầu
Truy cập số liệu thống kê thương mại toàn cầu trực tuyến để đạt được lợi thế cạnh tranh.
 
red tick  Tạo ý tưởng và cơ hội
Truy cập dữ liệu hải quan và hoạt động thương mại của các công ty, đồng thời kết nối với các khách hàng tiềm năng.
red tick  Giám sát thị trường
Theo dõi chặt chẽ các động thái thị trường và lường trước các vấn đề có thể xảy ra để giảm rủi ro thương mại tiềm ẩn đối với hoạt động kinh doanh và các mặt hàng liên quan của bạn.
 
red tick  Phân tích chuỗi cung ứng và thị trường
Đánh giá chuỗi cung ứng bằng cách đánh giá dữ liệu lô hàng có thẩm quyền và có được bức tranh chi tiết về dòng sản phẩm thích hợp của bạn. Có được kiến ​​thức về thị trường để khắc phục rủi ro thương mại bằng cách nghiên cứu bản đồ thương mại, mô hình thương mại hàng hóa và chuỗi cung ứng của các công ty.
 
red tick  Sự tiếp xúc của các doanh nghiệp
Tạo danh sách các công ty đủ điều kiện bằng cách sàng lọc Dữ liệu Thương mại Xuất nhập khẩu của chúng tôi, về định tính & amp; các yếu tố định lượng bao gồm vị trí công ty, chất lượng thương mại và loại hàng hóa. Kết nối với các doanh nghiệp khác nhau và tiến hành các hoạt động kinh doanh khác nhau cho phù hợp.
red tick  Nghiên cứu ngành
Truy cập thông tin chi tiết chuyên sâu để nghiên cứu và báo cáo ngành để phân tích thông tin thị trường thương mại. Cải thiện phân tích cạnh tranh của bạn để tối ưu hóa hiệu suất kinh doanh của bạn với dữ liệu thương mại toàn cầu.
 
red tick  Đứng Đầu Cuộc Chơi
Nghiên cứu mức độ cạnh tranh bằng cách thiết lập các tiêu chuẩn, thu thập thông tin chuyên sâu về ngành và theo dõi xu hướng thị trường từ Dữ liệu Xuất nhập khẩu. So sánh giá cả hàng hóa khác nhau và xu hướng thương mại hiện tại của thị trường quốc tế.
 
red tick  Xác định triển vọng
Từ Thống kê Xuất nhập khẩu, phân tích hoạt động thương mại của các công ty và xác định triển vọng. Với dữ liệu thương mại xác thực, hiểu những ngành tiềm năng nào phù hợp để phát triển doanh nghiệp của bạn.

Học viện Tài chính

Phân tích chuỗi cung ứng, đánh giá rủi ro tín dụng và cập nhật xu hướng thị trường từ các Nhập xuất dữ liệu và thông tin chi tiết để thấy được sự phát triển bền vững trong ngân hàng và các doanh nghiệp cổ phần của bạn.
Doanh thu cố định và định lượng

Doanh thu cố định và định lượng

Doanh thu cố định và nhà phân tích định lượng

Với nền tảng trí tuệ trực tuyến đa dạng của chúng tôi, hãy tạo các kế hoạch đầu tư bằng cách kết hợp các bộ dữ liệu toàn diện với thông tin chi tiết về thương mại phù hợp.

Chuyên gia KYC

Chuyên gia KYC

With the combination of trade data and supply chain data, we help financial groups to enhance their business by gaining greater visibility on high-risk counterparties.

risk analysis-purple

Nhà phân tích và quản lý rủi ro

Nhà phân tích và quản lý rủi ro

Chúng tôi cung cấp dịch vụ hàng đầu trong ngành Thông tin chi tiết về giao dịch để đánh giá rủi ro tín dụng, biến động thương mại và thông tin công ty.

Các nhà khoa học dữ liệu

Các nhà khoa học dữ liệu

Khám phá cơ hội kinh doanh tiềm năng từ phân khúc cao cấp Dữ liệu thương mại song phương và Giải pháp tình báo thị trường.

law firms

Công ty luật

law firms

Thu thập thông tin và mở rộng bộ công cụ của bạn cho luồng công việc quan trọng như tiến độ kinh doanh, chuyển giá, giao dịch M&A và tính ổn định của xung đột. Nền tảng Trí tuệ Thương mại của chúng tôi giúp các công ty luật phục vụ và giữ chân khách hàng tốt nhất, tạo nền tảng cho các vụ việc mới hoặc thâm nhập thị trường mới.

Cán bộ phát triển kinh doanh và quản lý tiếp thị
Read More
Access essential data for sustainable growth as Trade data is crucial to monitor market trends, stay ahead in competition and get update on key developments.
Mâu thuẫn và giải quyết tranh chấp
Read More
As Global Trade is becoming more complex day-by-day; conflicts have become common. For resolving conflicts and disputes, Trade data is important to make thoughtful recommendations to leadership. And for that, you need comprehensive Trade data.
M & amp; A Luật sư
Read More
Một giao dịch suôn sẻ là kết quả từ Giao dịch chính xác. Các luật sư M&A (Sáp nhập & Mua lại) sử dụng Trade Insights để đánh giá tín dụng và phân tích các giao dịch.
Previous
Next
insurance

Bảo hiểm

insurance

Truy cập dữ liệu xuất nhập khẩu toàn cầu cùng với nghiên cứu chuyên sâu để mở ra các cơ hội tăng trưởng và sinh lời trong lĩnh vực bảo hiểm. Xác định các yếu tố rủi ro và cơ hội kinh doanh từ dữ liệu thương mại quốc tế. Với nghiên cứu chuyên sâu và những hiểu biết có ý nghĩa, hãy duy trì một cuốn sách kinh doanh có lợi nhuận và đạt được các mốc quan trọng của bạn.

Quản lý rủi ro
Read More
Dữ liệu và thông tin tình báo về xuất nhập khẩu của Market Inside cung cấp các giải pháp toàn diện cho các nhà quản lý rủi ro để đánh giá một cách chuyên nghiệp toàn bộ mức độ rủi ro tín dụng trong một môi trường đầy biến động. Thống kê thương mại toàn cầu của chúng tôi cho phép bạn cải thiện quy trình thu thập dữ liệu của mình và tiết kiệm thời gian quý báu.
Giám đốc đầu tư
Read More
Của chúng tôi dữ liệu thương mại giúp các nhà quản lý đầu tư phân tích thị trường thương mại về mặt tài chính và đưa ra các quyết định đầu tư tốt hơn. Dễ dàng xác định xu hướng trong các thị trường ngách để thúc đẩy doanh nghiệp của bạn và nhắm mục tiêu trong các hoạt động thương mại đang diễn ra trên toàn cầu.
quản lý sản phẩm
Read More
Theo dõi những gì đối thủ của bạn đang cung cấp bằng cách truy cập dữ liệu lô hàng về hồ sơ sản phẩm và hồ sơ xếp hạng, đồng thời xây dựng các sản phẩm sáng tạo cho khách hàng của bạn để giúp bạn dẫn đầu thị trường. Thông qua của chúng tôi hiểu biết thương mại, get industry-precise metrics of trade and financial information of your competitors.
Nhà máy tính toán
Read More
Có được quyền truy cập vào thông tin cập nhật dữ liệu thương mại toàn cầu với thông tin về hồ sơ sản phẩm, theo dõi thị trường bảo hiểm và tiến hành một nghiên cứu tốt. Nhận dữ liệu exim có giá trị để phân tích chứng khoán tài chính cho các công ty bảo hiểm liên quan đến tất cả các biến thương mại.
Người ra quyết định
Read More
Phân tích dữ liệu về lĩnh vực cụ thể có liên quan của bạn bao gồm lãi suất, thị phần của các công ty trong lĩnh vực thương mại và dựa trên doanh thu thống kê xuất nhập khẩu toàn cầu để đưa ra quyết định tốt hơn. Nhận báo cáo phân tích thương mại và dữ liệu phân tích với thông tin kinh doanh để nghiên cứu hoạt động của đối thủ cạnh tranh.
Previous
Next
Tư vấn và Nghiên cứu

Tư vấn và Nghiên cứu

Tư vấn và Nghiên cứu

Trực quan hóa chuỗi cung ứng, nghiên cứu thị trường thương mại của các mặt hàng cụ thể và tính toán thị phần của các công ty toàn cầu bằng cách tạo ra thông tin tình báo khả thi từ Dữ liệu Xuất nhập khẩu Toàn cầu. Chuẩn bị và cung cấp các báo cáo nghiên cứu được xếp hạng trong ngành về hàng hóa và doanh nghiệp được giao dịch.

Tư vấn dữ liệu
Read More
Kết hợp tài liệu nghiên cứu với kiến ​​thức chuyên môn về kinh doanh, các nhà tư vấn sử dụng Dữ liệu Thương mại Xuất nhập khẩu của chúng tôi để đưa ra các quyết định có thể hành động. Đạt được khả năng kỹ thuật về Thị trường thích hợp của bạn để tăng trưởng kinh doanh nhất quán.
Nhà phân tích thị trường
Read More
Access Trade Data with advanced tools to gain wider perspective and have better market understanding. Map the market for specific products and industries from latest Global Trade Data to refine your results differentially with our online platform.
Nhà nghiên cứu chuỗi cung ứng
Read More
Identify, assess and mitigate the risk in your end-to-end supply chain from complete Trade Data and research-based market analytics. Through our foreign Trade Data and Market Analytics, discover new tools and techniques to undertake research task.
Nhà phân tích công ty
Read More
Tính toán thị phần của các công ty kinh doanh Thương mại Quốc tế tại các địa điểm trên toàn thế giới từ dữ liệu vận đơn của chúng tôi và mở rộng nghiên cứu của bạn sang cả công ty cụ thể. Dữ liệu độc quyền giúp chuyên gia tư vấn phân tích và rút ra những hiểu biết sâu sắc về công ty.
Previous
Next

Bán hàng và marketing

Improve quality of your sales leads generation, increase sale values by boosting your marketing campaigns through analyzing Bilateral Trade Data on pricing strategies for different commodities, customer behavior towards supply chains, latest market trends in international trade, ongoing demand-supply chain and so on. Get access to our Trade Data and understand your niche market of international trade.

Tìm triển vọng bán hàng
Read More
Sử dụng Dữ liệu Xuất nhập khẩu Trực tuyến trực quan của chúng tôi để xác định khách hàng tiềm năng dựa trên hàng hóa được nhập khẩu, theo dõi triển vọng hiện tại của bạn để đảm bảo doanh nghiệp của bạn đạt được thành tích nhất quán. Truy cập Dữ liệu thương mại để tìm kiếm và tương tác với những khách hàng tiềm năng mới cho doanh nghiệp của bạn.
Cải thiện hiệu quả làm việc
Read More
Với xác thực Dữ liệu ngoại thương và báo cáo phân tích, đạt được con số của bạn bằng cách xây dựng một đội ngũ chuyên gia bán hàng tài năng. Tăng cường các chiến lược kinh doanh của bạn từ những hiểu biết và Thống kê Thương mại Toàn cầu toàn diện.
Theo dõi mục tiêu
Read More
Truy cập Giao dịch dữ liệu trực tuyến để theo dõi các xu hướng trong hàng hóa, thị trường, khu vực hoặc công ty được nhắm mục tiêu của bạn và kết hợp thông tin vào tất cả các khía cạnh của tổ chức tiếp thị. Với quan trọng dữ liệu xuất nhập khẩu toàn cầu, xây dựng các chiến lược tiếp thị khả thi cho sự phát triển trong tương lai.
Chiến lược định giá
Read More
Với Dữ liệu Exim do chúng tôi cung cấp, hãy phát triển các kế hoạch định giá ở cấp sản phẩm-khách hàng và tối ưu hóa giá cả để cải thiện khả năng sinh lời theo xu hướng thị trường thương mại mới nhất. Từ Dữ liệu thương mại lịch sử, so sánh kịch bản giá hiện tại với giá hàng hóa giao dịch trong quá khứ để cải thiện lợi nhuận và hiệu quả kinh doanh.
Previous
Next

Các công ty quản lý tài sản

Quản lý dữ liệu

Của chúng tôi Thông tin chi tiết về giao dịch giúp bạn thực hiện một nghiên cứu phức tạp, chuẩn bị các báo cáo tùy chỉnh và thu thập thông tin cần thiết cho quy trình làm việc hợp lý.

Phân tích dữ liệu

chuyên sâu của chúng tôi Dữ liệu thương mại song phương và phân tích cho phép bạn khám phá thông tin chi tiết mới về đầu tư. Với các sản phẩm được nhắm mục tiêu cụ thể cho nghiên cứu, các nhà nghiên cứu, nhà phân tích định lượng và danh mục đầu tư, các nhà quản lý tạo ra các chiến lược độc đáo và hiểu rõ hơn về các nguồn kinh doanh tiềm năng mới.

Xây dựng kết nối

Nhận thông tin liên lạc trực tiếp với hồ sơ công ty chi tiết và thông tin chi tiết từ chúng tôi Cơ sở dữ liệu Exim bao gồm các mối quan hệ công ty, cơ sở dữ liệu công ty, những phát triển quan trọng, v.v. Chúng tôi cung cấp Dữ liệu thương mại toàn cầu và các giải pháp chính như thông tin độc quyền về khách hàng tiềm năng để xác định các liên hệ quan trọng của công ty nhằm tận dụng các nỗ lực và kết hợp ngay lập tức với bộ dữ liệu độc quyền của bạn để phân tích tinh chỉnh. Tạo các kết nối kinh doanh có ý nghĩa với dữ liệu mối quan hệ và thông tin chi tiết.

Hiểu biết

Truy cập thông tin và hiểu biết chuyên sâu về ngành cụ thể để nhắm mục tiêu đúng loại công ty và cơ hội đầu tư để thúc đẩy các chiến lược đầu tư của bạn. Tận dụng tiềm năng của Thống kê Xuất nhập khẩu và những hiểu biết khả thi.

Chiến lược

Xây dựng các chiến lược hiệu quả để khám phá các nguồn rủi ro duy nhất, đồng thời thu lại lợi nhuận bằng cách hiểu rõ kết quả đầu tư thương mại của bạn. Đánh giá rủi ro giao dịch, nghiên cứu và hoàn thành quy trình xây dựng danh mục đầu tư của bạn bằng cách truy cập Thống kê Thương mại Toàn cầu. Có được thông tin chi tiết cần thiết và nghiên cứu hiệu suất công ty của bạn với các phân tích chi tiết để đưa ra các chiến lược phát triển doanh nghiệp của bạn.

Độ chính xác dữ liệu

Nhận Dữ liệu Xuất nhập khẩu có thẩm quyền với độ chính xác để biết thông tin về thị trường thương mại.

Xu hướng thị trường

Luôn cập nhật kiến ​​thức của bạn về các xu hướng thị trường quốc tế bằng Dữ liệu thương mại của chúng tôi trong một khoảng thời gian nhất định.
academic institution

Học viện

Develop market analysis reports for your business and goal-oriented objectives, track market trends, and study commodities demand and supply by accessing comprehensive Trade Data and insights into the companies of international trade market. Access the Trade Data to get more information on companies.

Xác định

Với Dữ liệu Thương mại Toàn cầu, hãy xác định lại cách bạn định vị bản thân thông qua dữ liệu của mình với số đông mục tiêu.

Chuẩn hóa chính xác

Dữ liệu được chuẩn hóa với thông tin chính xác giúp bạn thiết kế một nghiên cứu kỹ lưỡng và xây dựng mối quan hệ với những người khác như một tổ chức giáo dục hoặc học thuật có thẩm quyền.
government agencies

Cơ quan chính phủ

Theo dõi các hoạt động thương mại và theo dõi các hoạt động bất hợp pháp, thúc đẩy kinh doanh địa phương ở cấp độ quốc tế và tăng doanh thu từ thuế quan áp dụng đối với hàng hóa từ Dữ liệu thương mại toàn cầu. Với thông tin thị trường có thẩm quyền cao được tuyển chọn từ Dữ liệu Xuất nhập khẩu, hãy có cái nhìn 360 độ về Thương mại và Phát triển Quốc tế.

Theo dõi hoạt động thương mại

Dữ liệu thương mại và trí tuệ mạng dựa trên AI tiên tiến về công nghệ của Market Inside giúp các Cơ quan Chính phủ xác định các hoạt động buôn bán bất hợp pháp trên Hồ sơ Lô hàng trước khi bất kỳ lô hàng nào đến biên giới.

Xúc Tiến Thương Mại Hiệu Quả

Thúc đẩy thương mại
hiệu quả

Với quyền truy cập tức thì vào Trade Insights của hàng triệu công ty toàn cầu, hãy xác định vị trí quảng bá doanh nghiệp để đạt được lợi nhuận và hiệu quả tối đa. Chúng tôi cung cấp Dữ liệu Thương mại Xuất nhập khẩu cần thiết ở bất kỳ cấp độ thương mại quốc tế nào. Biết các ngành quan trọng đối với bạn và các đối tác thương mại của bạn.

Tăng doanh thu thuế quan

Chúng tôi cung cấp Thống kê Thương mại Toàn cầu giúp các cơ quan chính phủ có được những hiểu biết hữu ích về hành vi trốn thuế có hệ thống ở cấp công ty, cảng hoặc lô hàng và khôi phục doanh thu bị mất.

Thank you for your interest in Trade Data Vietnam services

Please take a few moments to complete this form and speak with our experts

Fields marked with an asterisk (*) are required.

contact
viVietnamese

Thank you for your interest in Trade Data Vietnam services

Please take a few moments to complete this form and speak with our experts

Fields marked with an asterisk (*) are required.

contact
Please take a few moments to complete this form and speak with our experts

Fields marked with an asterisk (*) are required.

contact
contact
Chính sách Bảo mật

Trade Data Vietnam (referred to as “we” or “us” in this Privacy Policy) operate this website https://tradedata.vn/ (“our Website”). We are committed to respecting and protecting your personal data collected through or in connection with our Website.

1.Introduction
We take our responsibilities under the Singapore Personal Data Protection Act 2012 seriously. We also recognize the importance of the personal data you have entrusted to us and believe that it is our responsibility to properly manage, protect and process your personal data.

This Privacy Policy is designed to assist you in understanding how we collect, use, disclose and/or process the personal data you have provided to us, as well as to assist you in making an informed decision before providing us with any of your personal data.

If you, at any time, have any queries on this policy or any other queries in relation to how we may manage, protect and/or process your personal data, please do not hesitate to contact our Data Protection Officer (the “DPO”) at the contact details below.

This Privacy Policy (together with our Website Terms of Use) sets out the basis on which we use and process any personal data we collect from you as a user of our Website. By accessing our Website, you hereby agree to be bound by the terms of this Privacy Policy.

In addition, our Website may, from time to time, contain links to and from the websites of our partner networks, advertisers, affiliates or other third parties. If you follow a link to any of these websites, please note that these websites have their own privacy policies. As these websites are not owned or operated by us, we do not accept any responsibility or liability for the contents of these websites and their privacy policies and you access and provide your personal data to these third-party websites at your own risk. Please check these policies before you submit any personal data to any such websites.

2. Personal data we collect
We may collect and process personal data about you such as:

(a) Personal data that you may provide when submitting or making available personal data to, our Website. This includes but is not limited to any personal data provided when you contact us through our contact page such as your name, email address and contact details.

(b) If you contact us for any reason, we may keep a record of that correspondence.

(c) Personal data that may be captured via any error logging and reporting tool that captures error report data and, at your option and with your consent, sends this data to us in order for us to be informed of any software errors or problems that may occur during your use of our Website or the services provided on it.

(d) Details of your visits to our Website, the activities you engage in when accessing our Website and the resources that you access on or via our Website.

3. Cookies
We use cookies on our Website. A cookie is a text file that a website transfers to your computer’s hard disk so that the website can remember who you are. Cookies only record those areas of a website that have been visited by your computer and for how long.

You have the ability to accept or decline cookies by modifying the setting in your browser. If you would like to do this, please see the help menu of your browser. However, you may not be able to use all the interactive features of our Website if cookies are disabled.

4. How we use your personal data
We may use your personal data that we possess for the following purposes:

(a) to process, administer and/or manage your Member account with us and contact you as may from time to time be necessary in connection with your use of our Website and/or the Services made available on it;

(b) to contact you through the contact information provided by you in order to provide you with information that you request from us;

(c) to manage and administer your use of our Website and contact you as may from time to time be necessary in connection with your use of our Website;

(d) To collect information relating to your online interactions with us (including, for example, your IP address and the pages you view) so that we can offer you a more consistent and personalized experience in your relationship with us and better serve your needs by customizing the content that we share with you;

(e) to store, host and/or back up (whether for disaster recovery or otherwise) your personal data, whether within or outside Singapore;

(f) for record-keeping purposes;

(g) to conduct research, analysis and development activities (including but not limited to data analytics, surveys and/or profiling) to improve our Website, services and facilities in order to enhance the services we provide to you, where you have consented to be contacted for such purposes;

(h) to perform credit risk, know-your-customer, anti-money laundering / countering the financing of terrorism, financial and other relevant risk assessments and checks on you;

(i) to responding to legal process, pursuing legal rights and remedies, defending litigation and managing any complaints or claims;

(j) to respond to requests for information from public and governmental / regulatory authorities, statutory boards, related companies and for audit, compliance, investigation and inspection purposes;

(k) to comply with any applicable law, regulation, legal process or government request;

(l) to enforce or apply our Terms of Use and [insert name of Platform Agreement]; or

(m) to protect the rights, property or safety of any person (including for the purposes of fraud detection and prevention).

5. Disclosure of your information
Your personal data may be used, disclosed, maintained, accessed, processed and/or transferred to the following third parties, whether sited in Singapore or outside of Singapore (including the People’s Republic of China), for one or more of the purposes set out above:

(a) our headquarters, subsidiaries and group companies;

(b) third party service providers which require the processing of your data, for example, third party service providers which have been engaged by us to: (i) to provide and maintain any IT equipment used to store and access your personal information; (ii) to host and maintain our Website; or (iii) otherwise in connection with the provision of certain services provided to you on or via our Website;

(c) our auditors and legal advisors;

(d) public and governmental/regulatory authorities, statutory boards, industry associations; and /or

(e) courts and other alternative dispute forums.

In certain circumstances we may provide third parties (whether or not located in Singapore) with aggregate information about our Website’s users. This may include information about your computer, including where available your IP address, operating system and browser type, for system administration and to report aggregate information to our advertisers. This is anonymized statistical data about our users’ browsing actions and patterns, and does not identify any individual. If we are under a duty to disclose or share your personal data in order to comply with any legal obligation, or in order to enforce or apply our Website Terms of Use; or to protect the rights, property, or safety of any person (including for example for the purposes of fraud detection and prevention). Please rest assured that we never sell or rent your personal data.

6. Transfer of your personal data outside of Singapore
The personal data that we collect from you may be transferred to, used, processed and stored outside of Singapore for one or more of the purposes set out above. By submitting your personal data and/or using our Website, you agree and consent to such transfer, storing or processing.

We have entered into contractual undertakings to ensure that the personal data which we collect from you and transfer to our service providers (whether or not located in Singapore) is adequately protected.

We will take reasonable steps to maintain appropriate physical, technical and administrative security to help prevent loss, misuse, unauthorized access, disclosure or modification of your personal information.

7. Updating your information
Where you submit your personal data on our Website, you should try to ensure such personal data is accurate, and let us know if such personal data changes so that we are not holding any inaccurate personal data about you.

8. Your rights
You may withdraw your consent for us to collect, use, disclose and/or process your personal data for some or all of the purposes listed in this Privacy Policy.

You may request to access and/or correct the personal data currently in our possession by writing to the Data Protection Officer using the contact details provided below. Please note that we may charge you a reasonable fee for the handling and processing of your requests to access your personal data.

9. Changes to this Privacy Policy
We reserve the right to amend the terms of this Privacy Policy at our absolute discretion. Any amended privacy policy will be posted on our Website. You are expected to check this page from time to time to take notice of any changes we have made as they are binding on you. Your continued use of our Website and/or the services made available on or via our Website following any amendment of this Privacy Policy will signify your assent to and acceptance of its revised terms.

10. Further information about protection of personal data and the Singapore Personal Data Protection Act 2012
If you want to contact us with specific queries or concerns in relation to this Privacy Policy, or if you have any questions or complaints as to how your personal data is collected, used, disclosed and/or processed by us, please contact our Data Protection Officer at sales@tradedata.vn.

Điều khoản và Điều kiện

1. General: Subscriber may access and use the Services solely for its internal business operations and in accordance with the Agreement, including the ability for its Users to: (a) view, copy, print and/or download the Content; and (b) create derivative works of or through the use of the Content and make available such derivative works to Users. All Services ordered by Subscriber are provided by Trade Data Vietnam or its licensors and subject to the Agreement, including this Policy.

2. Changes: During the Term, Trade Data Vietnam reserves the right to modify or discontinue the Services, including adding, removing or changing features or functionality, from time to time to reflect changes in, including but not limited to, applicable law, regulations, rules, technology or availability of data. Trade Data Vietnam will notify Subscriber of any material changes to Subscriber’s ability to access or use the Services or discontinuation of any Services.

3. Rights: Trade Data Vietnam hereby grants to Subscriber a revocable, non-exclusive, and non-transferable limited right to use the Services solely for Subscriber’s internal business operations of the Subscriber during the Term, including the ability for Users to: (a) view, copy, print and/or download the Content; and (b) create derivative works of or through the use of the Content and make available such derivative works to Users. As between Trade Data Vietnam and Subscriber, Trade Data Vietnam and its licensors retain all ownership and intellectual property rights in and to the Services, including the Content contained in any derivative works created by Subscriber thereof, and/or anything developed or delivered by or on behalf of Trade Data Vietnam under the Agreement. Nothing contained herein shall be construed as conferring to Subscriber, by implication or otherwise, any intellectual property rights in and to the Services.

4. Limitations and Restrictions on Use: Subscriber shall not, and shall not cause or permit Users or any third parties to, or attempt to: (a) remove or modify any program or service markings, Trademarks or any notice of Trade Data Vietnam’s, its Affiliates’ or licensors’ propriety rights; (b) use Trademarks without Trade Data Vietnam’s prior written consent; (c) modify, disassemble, decompile, reverse engineer, reproduce, republish, copy or make derivative works of any part of the Infrastructure; (d) “frame” or “mirror” any Services provided through the Internet; (e) perform or disclose any benchmarking, vulnerability scanning, password cracking, penetration, availability or performance testing of the Services; (f) use in conjunction with the Services or introduce into the Services any device, software, or routine that could damage or interfere with the proper operation of the Services, including, but not limited to any scraper, robot, spider to access or use the Services; (g) inhibit the operation of the Services, including, but not limited to, denial of service attacks, extensive session lengths or conducting search queries that Trade Data Vietnam, in its sole discretion, reasonably determines to be abusive; (h) develop, support or assist a third party in developing, supporting or assisting with products or services that are competitive to the Services; (i) license, sell, resell, transfer, assign, distribute, outsource, permit timesharing or service bureau use, commercially exploit or otherwise make available the Services to a third party, including any materials generated by the Services; or (j) access or use the Services in a manner intended to: (I) harass or cause damage or injury to any person or property; (II) violate a third party’s privacy, contractual or property rights; (III) violate applicable laws, ordinances or regulations; (IV) access or use the Services for any purpose other than as expressly permitted by the Agreement.

5. Disclaimers: Trade Data Vietnam cannot guarantee the availability, provision, quality, accuracy, integrity or reliability of the services and such services are provided “as is”. Trade Data Vietnam does not warrant that the services will be error-free or uninterrupted or that the services will meet subscriber’s expectations or requirements. Except to the extent prohibited by law, Trade Data Vietnam, its affiliates and licensors disclaim all warranties, including any implied warranties or conditions of merchantability, satisfactory quality, title, non-infringement, fitness for a particular purpose, or warranties arising out of any course of dealing or usage of trade.

6. Limitation of Liability: Under no circumstances shall Trade Data Vietnam, its affiliates and/or licensors be liable to subscriber or any other party for indirect, incidental, consequential, special, punitive, or exemplary damages, or any loss of revenue, profits, sales, data, data use, goodwill or reputation (even if such damages are foreseeable or where Trade Data Vietnam has been advised or has knowledge of the possibility of such damages). Further, Trade Data Vietnam, its affiliates and/or licensors will not be responsible for any compensation, reimbursement or damages arising in connection with: (a) subscriber’s inability to use or access the services as a result of: (i) suspension or termination of the agreement; (ii) subscriber’s decision not to use the services; (iii) Trade Data Vietnam’s discontinuation of any or all of the services; or (iv) a force majeure event; (b) the cost of procurement of subsitute goods or services; (c) any investments, expenditures or commitments by subscriber in connection with the agreement. Under no circumstances shall the aggregate liability of Trade Data Vietnam, its affiliates and/or licensors arising out of or in relation to the agreement, whether in contract, tort or otherwise, exceed the total amounts actually paid by subscriber for the services under the agreement giving rise to the liability during the twelve (12) months immediately preceding the event giving rise to such liability.

7. Indemnification: If a third party makes a claim against Trade Data Vietnam arising out of or in connection with: (a) any breach of the Agreement or violation of applicable law by Subscriber or any User; (b) any Materials furnished by Subscriber or any User, whether generally or in conjunction with the Services; or (c) any dispute between Subscriber or any User, Subscriber, at the Subscriber’s sole cost and expense, will defend Trade Data Vietnam against the claim and indemnify Trade Data Vietnam and its employees, officers and directors for any damages, liabilities, costs and expenses (including any reasonable attorney’s fees) awarded by a court to the third party claimant or settlement agreed to by Subscriber.

8. Confidentiality: In the performance of this Agreement, each party and/or its Representative may disclose (collectively, the “Discloser”) Confidential Information to the other party and/or its Representative (collectively, the “Receiver”). Receiver acknowledges and agrees that the Confidential Information provided by Discloser shall remain the sole and exclusive property of Discloser. Receiver shall not disclose, reproduce, use, distribute, or transfer, directly or indirectly, in any form, by any means, or for any purpose, the Confidential Information provided by Discloser, except as expressly provided under the Agreement. The disclosure of such Confidential Information to Receiver does not confer upon Receiver any license, interest, or rights of any kind in or to the Confidential Information, except as expressly provided under the Agreement. Confidential Information shall not include information that: (a) is or becomes publicly available through no act or omission of the Receiver; (b) was in the Receiver’s lawful possession prior to the disclosure and had not been obtained by the Receiver either directly or indirectly from the Discloser; (c) is lawfully disclosed to the Receiver by a third party without restriction on the disclosure; or (d) is independently developed by the Receiver without the use of the Discloser’s Confidential Information. The Discloser shall disclose only such Confidential Information as is reasonably necessary to the facilitate the purpose of the Agreement. The Receiver acknowledges and agrees that: (i) it will use the Confidential Information solely in connection with the Agreement unless otherwise expressly authorized in writing by the Discloser; (ii) it will protect the Confidential Information using efforts no less protective than those it uses to protect its own proprietary information and in no event less protective than a reasonable standard; (iii) it will not alter, deface, copy, convert into human readable form, create derivative works, distribute, disassemble, decompile, reverse engineer, reproduce, translate or otherwise modify the Discloser’s Confidential Information or any copy, adaptation, extract, transcription or merged portion thereof; and (iv) will only disclose to its Representatives with a “need to know” provided that the Receiver ensures that such Representatives will be bound by written non-disclosure agreements substantially similar to those set forth in the Agreement. Each party is responsible for a breach of this Agreement by its Representatives and the party agrees to take, at its sole expense, all reasonable measures (including, but not limited to, instituting court proceedings) to restrain its Representatives from prohibited or unauthorized disclosure or use of Discloser’s Confidential Information. If the Receiver is required to disclose Confidential Information pursuant to a judicial order, subpoena, search warrant, regulatory requirement, statutory requirement or other operation of law, prior to disclosing Confidential Information, the Receiver, if permitted by law and if its reasonably practical in the circumstances, will provide reasonable written notice to the Discloser in order to allow the Discloser to take any available protective action prior to such disclosure.

9. Force Majeure: Neither party shall be responsible for a failure or delay in performance if caused by conditions beyond its reasonable control such as, but not limited to, an act of war, fires, floods, acts of God, governmental or regulatory restrictions, power or telecommunication outages or failures, natural disasters, or acts of terrorism (each a “Force Majeure Event”). Each party will use reasonable efforts to cure the effect of a Force Majeure Event. If such Force Majeure Event continues for more than thirty (30) days, either party may cancel any unperformed Services, in whole or in part. This Section does not excuse Subscriber’s obligation to pay for the Services.

10. Dispute Resolution: Except for the right of either party to apply to a court of competent jurisdiction for interim or interlocutory relief or other provisional remedy to prevent irreparable harm pending final determination or to pursue a claim for infringement of any intellectual property right, any dispute or controversy between the parties arising out of or relating to the Agreement (each, a “Dispute”) shall be resolved by good faith negotiations between the parties which negotiations shall not terminate until the Dispute has been considered by a senior officer of each party.

11. Miscellaneous: Subscriber may not assign the Agreement or give or transfer the Services, or any interest in the Services, to another individual or entity. The parties are independent contractors and each party agrees that no partnership, joint venture or agency relationship exists between the parties. Failure by either party to enforce any provision of the Agreement shall not be deemed a waiver of future enforcement of that or any other provision in the Agreement. Each party agrees to comply with all applicable laws, regulations, and ordinances relating to its performance under the Agreement. No third party beneficiary relationships are created by the Agreement. The Agreement constitutes the complete, final and exclusive statement of the governing provisions between the parties with respect to its subject matter and supersede any and all other agreements or understandings, written or oral, with respect thereto. Any terms and conditions in Subscriber’s purchase order or similar document are void and have no legal effect notwithstanding Trade Data Vietnam’s acceptance or acknowledgement of such order or similar document. If any provision of the Agreement is held to be invalid or unenforceable, that provision will be struck and the remaining provisions shall be enforced. Notwithstanding any agreement with a third party or any provision of law, regulation or Agreement, if Subscriber is an agency of or a government organization, then Subscriber’s rights in respect of the Services shall not exceed the rights provided under the Agreement. Unless expressly noted otherwise, the Agreement shall not be modified or amended or any term within the Agreement waived except as mutually agreed by Trade Data Vietnam and Subscriber in writing.

12. Definitions:
Affiliate” means any corporation that: (a) is controlled, either directly or indirectly, by a party; (b) is under common voting control, either directly or indirectly, with the party; or (c) that controls the party; as the case may be, where “control” means the ability to vote greater than fifty percent (50%) of the outstanding voting securities in such corporation.

“Confidential Information” means information (including any copies, extracts, summaries or adaptations of such information), regardless of the form of its disclosure, that is either: (a) clearly marked as “Confidential” or “Proprietary” at the time of disclosure or identified as such in a written summary delivered within ten (10) days following the disclosure; or (b) that by its nature or by the circumstances in which it is disclosed, ought reasonably be considered to be confidential. The parties agree that: (i) all information relating to business processes, information technology systems and requirements, products (including product features and any information that is embedded in or related to a party’s product, technology or services or to the development, testing and commercial exploitation thereof), the Services, sales and marketing plans, customers, prospective customers, target markets, pricing and financial data shall be deemed to be Confidential Information of the Discloser; and (ii) the terms of the Agreement shall be deemed to be Confidential Information of Trade Data Vietnam.

“Credentials” means an identification code and a password for each individual User provided by Trade Data Vietnam to access and use the Services.

“Infrastructure” means all software, technology, websites, platform and any updates or changes to the foregoing owned, licensed or utilized by Trade Data Vietnam in connection with the delivery and use of the Content. “Materials” means any information, report, analysis, design, specification, instruction, software, hardware or other material.

“Representative” of a party shall mean any employees, directors or officers of a party and/or its Affiliate, agent, advisors or subcontractors.

“Services” means the Content and the Infrastructure.

“Trademarks” means any trademarks, service marks, service or trade names, logos and other designations of Trade Data Vietnam, its Affiliates and/or licensors that are made available to Subscriber in connection with the Agreement.

“User” means an employee, contractor or agent authorized by Subscriber to access and use the Services in accordance with the Agreement.

Bạn có cần giúp đỡ trong việc lựa chọn kế hoạch phù hợp?

Đặt một cuộc hẹn với các chuyên gia bán hàng của chúng tôi để có một bản demo trực tuyến.
contact
Yêu cầu Demo nền tảng